CUSTOM MADE
Fabrikant van op maat gemaakte gepersonaliseerde logo horloges. Watch Branding: bedruk uw horloge met logo geheel naar eigen wens.
Custom made horloges, horloges, private label, Watch Branding, branding, horloge, produceren, gepersonaliseerd, ontwerp, kwaliteit, horlogeontwerp, op maat gemaakte, gepersonaliseerde, ontwerpen
4339
page-template-default,page,page-id-4339,central-core-1.0.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

cutommadewatches

Custom made horloges

Watch Branding kan voor u ook een eigen merkhorloge (private label horloge) ontwikkelen en produceren dat vanaf de basis geheel op maat en conform al uw eigen wensen is gemaakt en gepersonaliseerd. Watch Branding ontwerpt, adviseert en produceert. Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde horlogeontwerpers- en ontwikkelaars die alles weten over horloges en trends.

Als onafhankelijk bedrijf hebben wij toegang tot een wereldwijd netwerk van leveranciers in zowel Zwitserland als Azie. Op die manier zijn wij in staat om private label horloges en bijbehorende horlogedozen, displays en geschenktasjes tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit.

• Minimumafname: 500 stuk per model.
• Levertijd:
• Mood board: 30 dagen
• Technische tekeningen: 10- 20 dagen
• Levering sample: 40 dagen
• Massa productie onderdelen: 80 dagen
• Assemblage en testen: 20 dagen

Horlogebanden

Watch Branding biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige horlogebanden om uw eigen horloge-ontwerp mee af te maken. U kunt hierbij kiezen uit verschillende materialen (leder, rubber, nylon en RVS), afmetingen, kleuren en patronen alsmede uit verschillende soorten gespen (standaard, butterfly en vouwsluiting). Wat u ook kiest, kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Om die reden werken wij voornamelijk met Duitse en Italiaanse horlogebandenmakers, vermaard om hun handwerk en vakmanschap.

• Minimumafname: 30 stuks per model.
• Levertijd: 10 weken

Mood-pictures-private-label-strapsok

Drawing-custom-made-boxlang

Horlogedozen, displays en geschenktasjes

Om een onuitwisbare indruk te maken is de perfecte presentatie van uw eigen horlogemerk minstens zo belangrijk als het horloge zelf. Watch Branding levert tevens bijpassende, op maat gemaakte horlogedozen, displays en geschenktasjes van hoogwaardige kwaliteit.

De horlogedozen zijn gemaakt van de beste kwaliteit houtfineer, karton bekleed met bedrukt papier of imitatieleer, en naar wens in vele verschillende vormen, maten en kleuren verkrijgbaar.

Door de productie van uw op maat gemaakte en gepersonaliseerde horloge en horlogedoos in één hand te houden verzekert u zich ervan dat de doos perfect past bij uw horlogeontwerp, merkbeleving en uitstraling. Ieder hoogwaardig product verdient immers een hoogwaardige presentatie zoals ieder sterk merk een sterk imago verdient.

Behalve horlogedozen, displays en geschenktasjes leveren wij ook op maat gemaakte gebruiksaanwijzingen en garantiebewijzen.

• Minimumafname vanaf 200 stuks.
• Levertijd sample vanaf 4 weken.
• Massaproductie vanaf 10 weken.

PROCES

custommade_research

Research

De eerste en meest belangrijke stap is om ons van zoveel mogelijk informatie te voorzien met betrekking tot de door u gewenste stijl, doelgroep en uitstraling van uw eigen horlogemerk (een zogenaamd ‘mood board’). Door het gedetailleerd bespreken van uw wensen en ideeën zijn wij in staat om u alle mogelijkheden en prijzen van het op maat gemaakte horloge zo nauwkeurig mogelijk te presenteren.

Ontwerp

Na het bespreken van uw wensen zal ons team van gerenommeerde ontwerpers de eerste tekeningen en concepten van uw horlogemerk maken. In dit creatieve proces zullen wij samen met u, als team, het perfecte horloge ontwerpen voor uw merk en doelgroep.

custommade_process_design

custommade_process_tech

Technische ontwikkeling en prototyping

Zodra u tevreden bent over het ontwerp zal onze technische afdeling het creatieve proces vertalen in technische tekeningen van ieder afzonderlijk horlogeonderdeel. Daarna zal het eerste prototype van uw eigen merkhorloge worden geproduceerd, een mijlpaal!

Productie & Logistiek

Na eventuele aanpassing en uw uiteindelijke goedkeuring van het prototype kan de daadwerkelijke productie van uw merkhorloge beginnen.
Watch Branding zal ten slotte de wereldwijde distributie van uw horlogemerk en eventuele accessoires verzorgen.

custommade_process_production