Een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk.
Versterk uw relaties en schenk een hoogwaardig horloge bedrukt met uw logo. Een exclusief geschenk dat uw klanten en/of personeel zeker zullen waarderen!
gepersonaliseerd, relatiegeschenk, logo, bedrijfslogo, private label horloges, horloges, Swiss Made, personaliseren, kwaliteit, huisstijl, bedrijf, uw, ontwerp, Watch Branding, relatiegeschenken, geschenk
5621
post-template-default,single,single-post,postid-5621,single-format-standard,central-core-1.0.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk.

05 mrt 2005, Posted by webadmin in Blog

Leica Watch

Een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk.

Denkend aan bedrukte pennen en de zoveelste memorystick, kan u het gevoel bekruipen dat relatiegeschenken ‘achterhaald’ zijn. Toch hebben vele onderzoeken het tegendeel bewezen. Een zichtbaar met zorg geselecteerd en gepersonaliseerd relatiegeschenk heeft namelijk een hoge attentiewaarde, versterkt het imago van uw merk en geeft daarmee een extra impuls aan uw omzet.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)

Personaliseer uw geschenk

Personaliseren van een geschenk is essentieel, maar alleen als uw logo smaakvol en elegant geïntegreerd wordt in het totale ontwerp. Dan pas zullen de ontvangers ervan het geschenk ook daadwerkelijk in gebruik nemen en zult u hen daarmee een indrukwekkende en blijvende herinnering aan uw organisatie geven.

Het voordeel van een uniek geschenk

Een geschenk dat u speciaal laat maken is uniek en zal daardoor beter opvallen en meer aandacht krijgen van de ontvanger. Tevens zegt het iets over de creativiteit en het onderscheidend vermogen van uw bedrijf. Een goed gekozen, kwalitatief hoogwaardig en mooi uitgewerkt relatiegeschenk met bedrijfslogo zal dan ook zeker een langdurige indruk achterlaten.

 

Quaker 8009

Watch Branding levert een mooie private label horloge collectie voor een ieders smaak. Onze designers kunnen de horloges voorzien van elk gewenst logo. Hiermee wordt de herkenbaarheid van uw organisatie gegarandeerd. Wij ontwerpen met oog voor detail en respect voor uw huisstijl. Met onze Swiss Made, Premium and Basic collectie private label horloges garanderen wij hoogwaardige kwaliteit, waarmee u uw ijzersterke en waterdichte reputatie bekrachtigt.

Heeft u ook belangstelling in uw eigen logo horloge? Ga dan naar onze watchfinder