Hoe te bestellen
Producent van premium, promotionele, en logo horloges die u geheel naar wens kunt personaliseren. Lees hier hoe wij werken.
Promotionele horloges, promotioneel, horloges, gepersonaliseerd, bedrijfslogo, Logohorloge, personaliseren, horloge, opdruk, bedrukte, logo, printen, branding, promotionele, bedrijfshorloges, ontwerp, op maat gemaakte
6116
page-template-default,page,page-id-6116,central-core-1.0.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Onze promotionele horloges kunnen op diverse manieren worden gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Ons ervaren en betrokken team assisteert u graag bij het vinden van het perfecte, bij uw bedrijf passende horloge, voorzien van uw bedrijfslogo.

STAP 1 – Voorzie ons van zoveel mogelijk informatie

De eerste, en meest belangrijke, stap is ons voorzien van zoveel mogelijk informatie met betrekking tot het door u gewenste logohorloge en uw wensen ten aanzien van de wijze van personaliseren en horloge verpakking. Selecteer een of meer modellen en uitvoeringen en laat ons weten om hoeveel horloges het gaat. Goede en gedetailleerde informatie stelt ons in staat om u een gedegen en op maat gemaakte offerte te presenteren. Indien gewenst kunnen wij u daarbij ook een sample model (voorzien van een willekeurig logo) sturen. Indien u een bestelling plaatst zullen de kosten hiervan met het totaalbedrag worden verrekend.

STAP 2 – Het ontwerpen van uw horloge met opdruk.

Indien u akkoord gaat met onze offerte, zullen wij in samenspraak met u starten met het ontwerpen van het perfecte bedrukte horloge voor uw bedrijf, merk of organisatie. Om verzekerd te zijn van een kwalitatief hoogwaardige opdruk hebben wij uw logo in een Illustrator .eps-bestand of .ai-bestand nodig. Mocht dit een probleem zijn, dan kunnen wij het logo voor u ook namaken in Illustrator EPS. Dit bestand zullen wij u ook toesturen, zodat u bij een volgende bestelling uw logo direct in het juiste bestand heeft. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Wij maken graag een offerte voor u op..

Wat is een Illustrator EPS of AI bestand?

Meestal worden afbeeldingen verstuurd in een zogenaamd .jpeg-formaat. Wanneer een afbeelding in dit formaat echter vergroot wordt, wordt de afbeelding wazig. Om uw logo mooi op het horloge (of de doos) te kunnen printen, hebben wij de kwalitatief meest hoogwaardige afdruk van uw logo nodig, namelijk in vector formaat. Dit kan worden gemaakt in Adobe Illustrator, waarbij de afbeelding wordt bewaard als .eps-bestand of .ai-bestand. Vector bestanden kunnen eenvoudig worden bewerkt tot alle formaten en kleuren. Dit type bestand is veelgebruikt bij het creëren van logo’s, illustraties en drukwerk.

STAP 3 – Digitaal ontwerp

Nadat wij digitaal uw logo hebben ontvangen zullen onze ontwerpers, rekening houdend met uw wensen en eisen, (gratis) één of twee digitale ontwerpen van uw bedrukte horloge maken. Dit ontwerp geeft u een precies beeld van hoe uw horloge met opdruk er straks daadwerkelijk uit zal zien.

STAP 4 – De productie van uw logo horloge

Indien u akkoord bent met het digitale ontwerp van uw horloge met logo, ontvangt u van ons een factuur betreffende de door u bestelde horloges en de verwachte datum van levering.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij vervolgens overgaan tot de productie van uw promotionele horloges conform het door u goedgekeurde ontwerp.

STAP 5 – Wereldwijde levering

Na de productie van uw logo horloge zullen we zorgen voor de (wereldwijde) distributie van uw bedrijfshorloges. Uw horloges zullen in beginsel binnen 4 tot 6 weken worden geleverd.

BEGELEIDING EN SERVICE:

Alle bovengenoemde stappen worden uitgevoerd door en binnen ons team zelf. Watch Branding heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van horloges en binnen de horlogebranche. Om die reden houden we de klantenservice en after sales service dan ook in eigen beheer. Wij zijn dan ook te allen tijde bereid uw vragen gedurende het ontwerp- en bestelproces te beantwoorden en u daarin volledig te begeleiden.

download