Klant aan het woord
Laat Watch Branding ook uw logo horloge vinden dat het beste bij uw bedrijf past. Keuze uit meer dan 500 modellen. Vanaf € 25 met uw logo. Afname vanaf 25 stuks.
op maat gemaakte horloges, horloges met logo, bedrijf, logo, Watch Branding, klanten, relaties, uniek horloge, bedrijfslogo , horloges, verwerken, kwaliteit
5629
post-template-default,single,single-post,postid-5629,single-format-standard,central-core-1.0.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Klant aan het woord

15 mrt 2007, Posted by webadmin in Blog

Black private label watch for Northwave

Northwave houdt zich bezig met security, risicomanagement en compliance. Northwave helpt organisaties bedrijfsprocessen te continueren met informatiebeveiligingsbeleid. De Northwave methodiek omvat een integrale beveiligingsvisie, die gebaseerd is op risicomanagement. Alle Northwave diensten passen binnen de interdisciplinaire beveiligingsstrategie. Zo formuleert Northwave voor klanten informatiebeveiligingsbeleid, geeft deze vorm en onderhoudt deze.

Northwave heeft bewust voor Watch Branding gekozen. Klanten van Northwave gaan voor continuïteit en daar passen de horloges van Watch Branding uitstekend bij. Vooral de kwaliteitsbeleving is een belangrijke reden geweest om voor Watch Branding te kiezen. Gecombineerd met de goede service en vooral klantgerichte behandeling, was het niet moeilijk de opdracht herhaaldelijk aan hen te verstrekken. De op maat gemaakte horloges met ons logo zijn van voelbare kwaliteit tot in detail, klassiek en vooral tijdloos. Het resultaat is een uniek horloge waarin we ons bedrijfslogo uiterst subtiel hebben kunnen verwerken. Het logo is alleen zichtbaar als je er bewust en met focus naar kijkt. Onze relaties reageren er allemaal enorm positief op. Zij dragen graag onze reclame, zo horen wij vaak. Het belangrijkste is echter dat onze klanten ook op lange termijn op een positieve manier aan ons bedrijf worden herinnerd.Watch movie online The Transporter Refueled (2015)Kong: Skull Island (2017)

Steven Dondorp
Managing director at NorthWave BV | www.northwave.nl