OVER ONS
horloges met logo voor bedrijven en merken in ieder prijssegment, vanaf 25 stuks, altijd met behoud van de hoogste kwaliteit.
Produceert, promotionele horloges, horloges, branding, watch branding, collectie, kwaliteit, design, promotionele, horloge, industrie, private label, betrouwbare, leveranciers, productie, beste, grootste
14
page-template-default,page,page-id-14,central-core-1.0.2,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Whatwedo1

Wat wij doen

Watch Branding produceert hoogkwalitatieve promotionele en private label horloges voor bedrijven die aan branding of relatiebeheer willen doen.

Watch Branding beschikt over een van de grootste collecties van uitsluitend kwaliteitshorloges (meer dan 500 modellen). Onze gevarieerde collectie biedt voor ieder wat wils in alle prijscategorieën, zonder op kwaliteit in te leveren. Kwaliteit staat bij ons te allen tijde voorop en is wat ons onderscheidt.

Wie wij zijn

Ons team deelt een passie voor design, techniek en horloges. Met meer dan 10 jaar ervaring in de horloge industrie weten wij alles over horloges, trends en de effectiviteit van promotionele horloges als branding- en marketinginstrument.

Onze missie is om binnen ons vakgebied de beste te zijn, niet per se de grootste. Wij streven ernaar om de nummer één te zijn in de promotionele en private label horloge industrie, een titel verdiend door passie en ervaring.

Watch Branding is in 2005 opgericht en heeft reeds voor vele internationaal gerenommeerde bedrijven en merken private label horloges ontwikkeld. Korte lijnen in de communicatie en een oplossingsgerichte aanpak staan bij ons hoog in het vaandel. Wij garanderen al onze klanten vertrouwelijkheid en discretie.

 

Howweare

Afbeelding 7

Kwaliteit

Kwaliteit is de ruggengraat van ons bedrijf. Wij hechten grote waarde aan een continue kwaliteitscontrole in iedere fase van het productieproces van uw horloge. Om die reden kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen.

Niet alleen hanteren wij een hoge kwaliteitsstandaard ten aanzien van onze producten, ook leggen wij de lat hoog daar waar het onze eigen medewerkers en leveranciers betreft.

Onze partners

Onze jarenlange samenwerking met de meest gerenommeerde en betrouwbare leveranciers garandeert de productie van hoogwaardige horlogeonderdelen. Onze leveranciers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun kwaliteit, kennis en kunde. Al onze leveranciers leveren constante kwaliteit, zijn betrouwbare zakenpartners gebleken en werken op basis van een CSR (Corporate Social Responsibility)-filosofie.

Whoweworkwith